In de zorg wordt met liefde en aandacht gewerkt. Deze liefde en aandacht wil je zoveel mogelijk aan de patiënt of client besteden.  Ook wil je graag meegaan in de nieuwe vormen van communicatie waar de cliënt naar vraagt. Bij Le Capuchon helpen wij organisaties deze stap te maken. Wij ontwikkelen slimme, online software die het werken in de zorg leuker, makkelijker en eenvoudiger maakt. Praktijkgerichte oplossingen toegespitst op jullie situatie. Zo hebben wij onder andere voor Trias Jeugdzorg een communicatieplatform ontwikkeld voor zorgverleners en cliënten.

Hebben jullie een goed idee hoe wij de zorg nog beter kunnen maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn softwareontwikkelaars met hart voor de zaak en met ervaring in de zorg. Samen met jullie zetten wij graag de schouders eronder om jullie idee te ontwikkelen naar een concrete online oplossing. Wij zorgen ervoor dat het idee met zorg wordt uitgewerkt tot een goed en veilig functionerende oplossing.

Enthousiast? Enthousiasme ontstaat niet door wat je nu hebt, maar door wat je wil. Neem daarom vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Samen kunnen wij dan aan de slag.