Ledenbeheersysteem

Het CDA is bijzonder blij met haar leden. En terecht, de ruim 50.000 leden zijn de kurk waarop de partij drijft. De gegevens van de leden wil het CDA graag up-to-date hebben en houden. Daarbij is het fijn dat de vele vrijwilligers die verantwoordelijk zijn voor het bijhouden van het ledenbeheersysteem de wijzigingen eenvoudig kunnen doorvoeren.

Een systeem waar de gegevens van zoveel personen in worden bewaard moet goed beveiligd worden. Le Capuchon heeft een systeem ontwikkeld die voldoet aan de laatste, hedendaagse eisen op het gebied van veiligheid. Daarnaast is het voor de vrijwilligers een heel gebruiksvriendelijk systeem geworden. Dit betekent in de praktijk dat er zorgvuldig met de opdrachtgever is nagedacht over welke functionaliteiten dit systeem moest hebben en welke juist niet. Het design is bewust functioneel gehouden en conform huisstijl van het CDA. Zo blijft de content centraal staan. Het ledenbeheersysteem kent diverse handige functionaliteiten:

  1. Toevoegen leden
  2. Wijzigen leden
  3. Verwijderen leden
  4. Zoeken leden ook op locatie met behulp van Google Maps
  5. Maken diverse selecties
  6. Maatwerkoplossingen specifiek voor het CDA
  7. Koppeling met Salesforce
  8. Etc.

Het eindresultaat is een handig en overzichtelijk ledenbeheersysteem geworden. Een systeem die intuïtief werkt en daarmee ook door de vrijwilligers wordt gewaardeerd.

Ook op zoek naar een ledenbeheersysteem waar de vrijwilligers vrolijk van worden? Neem dan vrijblijvend contact op met Le Capuchon.

Ledenbeheersysteem

Categorie├źn

Opdrachtgever

CDA Landelijk