Digitaal beveiligd communicatieplatform

Communicatie tussen hulpverleners en client overzichtelijk en eenvoudig maken. Dat maakt het werk leuker en levert een behoorlijke tijdsbesparing op.

Voor Trias Jeugdhulp is communicatie belangrijk. Online communicatie heeft in sommige gevallen voordelen. De communicatie is transparanter, vergt minder tijd en zorgt soms voor meer zorgvuldigheid. Om een vorm van digitale communicatie mogelijk te maken was Trias op zoek naar een laagdrempelige en veilige online omgeving waarin betrokkenen doelen konden plaatsen en erover konden communiceren.

De oplossing is het JOO geworden. In deze goed beveiligde omgeving kunnen jongeren, ouders en hulpverleners samen aan de gestelde doelen werken. Door de eenvoud is het een laagdrempelige online oplossing geworden die prettig werken is voor alle betrokkenen. Daarnaast is het ook een omgeving waar de jongere zich thuis in voelt, concreet aan doelen kan werken, zich kan presenteren en kan schrijven over wat zijzelf belangrijk vinden.

Ook voor de hulpverlener snijdt het mes aan twee kanten. Naast een cli├źnt die kan werken in een vertrouwde en veilige omgeving, zorgt JOO er ook voor dat de communicatie sneller en meer centraal gaat. En dat scheelt tijd.

Op zoek naar een online platform voor online communicatie? Een goed beveiligd platform waarom meerder participanten aan kunnen deelnemen? Neem vrijblijvend contact op met Le Capuchon. Wij bieden een oplossing waar je vrolijk van wordt!

Digitaal beveiligd communicatieplatform

Categorie├źn

Opdrachtgever

Trias Jeugdhulp