Noem ons idealisten maar wij worden vrolijk van het ontwikkelen van software voor onderwijs, zorg en democratie. Ruime ervaring, korte lijntjes en enthousiaste mensen. Dat is waarom organisaties kiezen voor Le Capuchon. Gevestigd in Leeuwarden werken wij voor een landelijke klantenkring. Van basisschool tot zorggroep. Samenwerken blijft bij Le Capuchon mensenwerk.

Werkwijze

Bij Le Capuchon houden wij ervan om concrete resultaten te boeken. Wij werken daarom in korte sprints. Samen met de opdrachtgever definiƫren wij tussenresultaten zodat we samen komen tot het juiste eindresultaat. Door te werken met tussentijdse resultaten is het proces beter te begrijpen en te besturen. Zowel qua tijd als financieel. Daarnaast worden we ook allemaal enthousiaster als je tussentijds resultaten ziet.

Wie wij zijn

Met het ontwikkelen van software hebben wij jarenlange ervaring. Sinds 2016 zijn wij ons specifiek gaan richten op de domeinen zorg, onderwijs en democratie. Noem ons idealisten maar wij worden vrolijk als wij software voor specifiek deze sectoren mogen ontwikkelen. Software die het werk leuker, sneller of eenvoudiger maakt. Le Capuchon is gevestigd in Leeuwarden en is werkzaam in geheel Nederland.

Note: Carousel will only load on frontend.