Onderwijzer is een creatief beroep. Zoals tijdens het maken van lessen en in de omgang met kinderen. Deze creativiteit willen wij graag ten volle benutten. Niet alleen om een slimme online oplossing voor kinderen te ontwikkelen maar ook door het werk van een leraar beter, makkelijker of nog leuker te maken. Wij maken samen met creatief onderwijspersoneel online het verschil!

Resultaten behalen

Resultaten behalen kan bij softwareontwikkelaar Le Capuchon op verschillende manieren. Wellicht is er al een goed idee voor een online oplossing. Wij komen dan graag langs om vrijblijvend mee te denken hoe wij dit idee samen met jullie tot een succes kunnen maken. Ook is het mogelijk dat wij langskomen om mee te denken over een probleem die speelt zodat wij er online een oplossing voor kunnen bedenken.

Software ontwikkelaars voor primair, voortgezet, en hoger onderwijs

Zowel voor primair, voortgezet als hoger onderwijs hebben wij al diverse (maatwerk) software ontwikkeld. Van een uitgebreid leerlingenvolgsysteem in het hoger onderwijs tot een tool voor het eenvoudig produceren van weekplanningen in het primair onderwijs. Samen met de leraar boeken wij resultaat. We beginnen klein en praktisch en eindigen met heldere en concrete eindproducten!

Aan de slag

Ook aan de slag? Zet dan vandaag nog de eerste stap naar een oplossing. Neem vrijblijvend contact op met Le Capuchon.