De democratie in Nederland is al een paar eeuwen oud maar nooit hetzelfde gebleven. Was het vroeger alleen voor een select gezelschap, tegenwoordig mag iedereen meedoen op diverse mediakanalen. Dat maakt het leuker maar soms ook spannender. Bij softwareontwikkelaar Le Capuchon helpen wij door nieuwe online oplossingen te realiseren. Wij kunnen de wijze van communicatie bijvoorbeeld gemakkelijker of beter maken of het werk sneller en eenvoudiger. Te denken valt bijvoorbeeld aan een communicatieplatform die helpt bij het plannen van berichten en het verspreiden via de diverse social media. Of wij helpen raadsleden bij het archiveren van data en het doorlopen van het werkproces.

Le Capuchon werkt met veel plezier voor diverse gremia van de democratie. Van een nationale partij tot lokale raadsleden. Wij worden vrolijk als wij kunnen helpen het werk voor de democratie zichtbaarder of eenvoudiger te maken.

Hebben jullie een goed idee of zijn jullie opzoek naar een oplossing voor een concreet probleem? Wellicht kan Le Capuchon helpen. Neem vrijblijvend contact op en wij denken graag met jullie mee!